天天操天天舔天天干,日本免费看黄色,免费看成一片,久久精品国产亚洲AV无码麻豆

當前位置:高考升學網 > 青海高考 > 正文

2019年青海高考英語試卷真題答案解析及點評(WORD文字版)

更新:2023-09-21 00:40:03 高考升學網

第Ⅰ卷

第一部分 聽力(共兩節,滿分30分)略

第二部分 閱讀理解(共兩節,滿分40分)

A

My color television has given me nothing but a headache. I was able to buy it a little over a year ago because I had my relatives give me money for my birthday instead of clothes that wouldn’t fit. I let a salesclerk fool me into buying a discontinued model. I realized this a day later, when I saw newspaper advertisements for the set at seventy-five dollars less than I had paid. The set worked so beautiful when I first got it home that I would keep it on until stations signed off for the night. Fortunately, I didn’t get any channels showing all-night movies or I would never have gotten to bed.

Then I started developing a problem with the set that involved static(靜電) noise. For some reason, when certain shows switched into a commercial, a loud noise would sound for a few seconds. Gradually, this noise began to appear during a show, and to get rid of it, I had to change to another channel and then change it back. Sometimes this technique would not work, and I had to pick up the set and shake it to remove the sound. I actually began to build up my arm muscles(肌肉) shaking my set.

When neither of these methods removed the static noise, I would sit helplessly and wait for the noise to go away. At last I ended up hitting the set with my first, and it stopped working altogether. My trip to the repair shop cost me $62, and the sit is working well now, but I keep expecting more trouble.

21. Why did the author say he was fooled into buying the TV set?

A. He got an older model than he had expected.

B. He couldn’t return it when it was broken.

C. He could have bought it at a lower price.

D. He failed to find any movie shows on it.

22. Which of the following an best replace the phrase “signed off” in paragraph 1?

A. ended all their programs

B. provided fewer channels

C. changed to commercials

D. showed all-night movies

23. How did the author finally get this TV set working again?

A. By shaking and hitting it

B. By turning it on and off

C. By switching channels

D. By having it repaired

24. How does the author sound when telling the story?

A. Curious

B. Anxious

C. Cautious

D. Humorous

【答案】

21. C

22. A

23. D

24. D

22.A 詞義推測題。根據后一句,幸運的是,我不用整晚上看電影了,否則我不能睡覺了,故選A。

23.D 細節理解題。根據文章最后一段,可知作者修電視機花了62美元,故選D。

24.D推理判斷題。根據開頭說:沒有電視節目就可以睡覺,中間還說晃動電視來鍛煉肌肉,可知作者語調幽默。故選D。

考點:故事類短文閱讀

B

Your house may have an effect on your figure. experts say the way you design your home could play a role in whether you pack on the pounds or keep them off. you can make your environment work for you instead of against you. Here are some ways to turn your home into part of your diet plan.

Open the curtains and turn up the lights. dark environments are more likely to encourage overeating, for people are often less self-conscious(難為情) when they’re in poorly lit places ? and so more likely to eat lots of food. If your home doesn’t have enough window light, get more lamps and flood the place with brightness.

Mind the colors. Research suggests warm colors fuel our appetites. In one study, people who ate meals in a blue room consumed 33 percent less than those in a yellow or red room. Warm colors like yellow make food appear more appetizing, while cold colors make us less hungry. So when it’s time to repaint, go blue.

Don’t forget the clock ? or the radio. People who eat slowly tend to consume about 70 fewer calories(卡路里) per meal than those who rush through their meals. Begin keeping track of the time, and try to make dinner last at 30 minutes. And while you’re at it, actually sit down to eat. If you need some help slowing down, turning on relaxing music. It makes you less likely to rush through a meal.

Downsize the dishes. Big serving bowls and plants can easily makes us fat. We eat about 22 percent more when using a 12-inch plate instead of a 10-inch plate. When we choose a large spoon over a smaller one, total intake(攝入) jumps by 14 percent. And we’ll pour about 30 percent more liquid into a short, wide glass than a tall, skinny glass.

25. The text is especially helpful for those who care about ____.

A. their home comforts

B. their body shape

C. house buying

D. healthy diets

26. A home environment in blue can help people ____.

A. digest food better

B. reduce food intake

C. burn more calories

D. regain their appetites

27. What are people advised to do at mealtimes?

A. Eat quickly.

B. Play fast music

C. Use smaller spoons

D. Turn down the lights

28.What can be a suitable title for the text?

A. Is Your House Making You Fat?

B. Ways of Serving Dinner

C. Effects of Self-Consciousness

D. Is Your Home Environment Relaxing?

【答案】

25. B

26. B

27. C

28. A

26.B 細節理解題。根據第三段第二句話in one study,......可知在藍色的房間內人吃的相對較少。

27.C 推理判斷題。最后一段介紹,要想少吃,要用小碗小勺,前面介紹說到,吃得快,房間暗會增加飲食,放舒緩的音樂有助于減少飲食的速度和進食量。故選C。

28.A主旨大意題。根據開頭的后文可知,本文就房間的布置給那些想減肥的人士提了一些建議。所以選A可以更好地概括全文。

考點:科普類短文閱讀

C

More students than ever before are taking a gap year(間隔年) before going to university. It used to be the “year off” between school and university. The gap-year phenomenon originated(起源) with the months left over to Oxbridge applicants between entrance exams in November and the start of the next academic year.

This year, 25,310 students who have accepted places in higher education institutions have put off their entry until next year, according to statistics on university entrance provided by the University and College Admissions Service (UCAS).

That is a record 14.7% increase in the number of students taking a gap year. Tony Higgins from UCAS said that the statistics are good news for everyone in higher education. “Students who take a well-planned year out are more likely to be satisfied with, and complete, their chosen course. Students who take a gap year are often more mature and responsible,” he said.

But not everyone is happy. Owain James, the Psident of the National Union of Students (NUS), argued that the increase is evidence of student hardship ? young people are being forced into earning money before finishing their education. “New students are now aware that they are likely to leave university up to£15,000 in debt. It is not surprising that more and more students are taking a gap year to earn money to support their study for the degree. NUS statistics show that over 40% of students are forced to work during term time and the figure increases to 90% during vacating periods,” he said.

29. What do we learn about the gap year from the text?

A. It is flexible in length.

B. It is a time for relaxation

C. It is increasingly popular

D. It is required by universities

30. According to Tony Higgins. students taking a gap year ____.

A. are better Ppared for college studies

B. know a lot more about their future job

C. are more likely to leave university in debt

D. have a better chance to enter top universities

31. How does Owain James feel about the gap-year phenomenon?

A. He’s puzzled

B. He’s worried

C. He’s surprised

D. He’s annoyed

32.What would most students do on their vacation according to NUS statistics?

A. Attend additional courses.

B. Make plans for the new term

C. Earn money for their education

D. Prepare for their graduate studies

【答案】

29. C

30. A

31. B

32. C

30.A 細節理解題。由人名定位到短文第三段。第三段在說它的優點,有間隔年之后再去上大學,會讓人更成熟有責任感,對大學的學習有幫助。故選A。

考點:社會社會類短文閱讀

D

Choose Your One-Day-Tours!

Tour A - Bath &Stonehenge: including entrance fees to the ancient Roman bathrooms and Stonehenge -£37 until 26 March and £39 thereafter.

Visit the city with over 2,000 years of history and Bath Abbey, the Royal Crescent and the Costume Museum, Stonehenge is one of the world's most famous Phistoric monuments dating back over 5,000 years.

Tour B - Oxford & Startford including entrance fees to the University St Mary's Church Tower and Anne Hathaway's -£32 until 12 March and £36 thereafter

Oxford: Includes a guided tour of England's oldest university city and colleges. Look over the "city of dreaming spires(尖頂)"from St Mary’s Church Tower. Stratford: Includes a guided tour exploring much of the Shakespeare wonder.

Tour C - Windsor Castle &Hampton Court including entrance fees to Hampton Court Palace -£34 until 11 March and £37 thereafter.

Includes a guided tour of Windsor and Hampton Court, Henry VILL's favorite palace. Free time to visit Windsor Castle(entrance fees not included).With 500 years of history, Hampton Court was once the home of four Kings and one Queen. Now this former royal palace is open to the public as a major tourist attraction. Visit the palace and its various historic gardens, which include the famous maze(迷宮)where it is easy to get lost!

Tour D -Cambridge including entrance fees to the Tower of Saint Mary the Great -£33 until 18 March and £37 thereafter.

Includes a guided tour of Cambridge, the famous university town, and the gardens of the 18th century.

33. Which tour will you choose if you want to see England’s oldest university city?

A. Tour A

B. Tour B

C. Tour C

D. Tour D

34. Which of the following tours charges the lowest fee on 17 March?

A. Windsor Castle & Hampton Court

B. Oxford & Stratford

C. Bath & Stonehenge

D. Cambridge

35. Why is Hampton Court a major tourist attraction?

A. It used to be the home of royal families

B. It used to be a well-known maze

C. It is the oldest palace in Britain

D. It is a world-famous castle

【答案】

33. B

34. D

35. A

34.D細節理解題。根據每一部分的價格介紹:Tour A到3月17日為£37,Tour B為£36,Tour C為£37,Tour D為£33,故選D。

35.A細節理解題。根據Hampton was once the home of four Kings and one Queen判斷答案為A。

考點:廣告類短文閱讀。

第二節 ((共5小題;每小題2分,滿分10分)

根據短文內容,從短文后的選項中選出能填入空白處的最佳選項。選項中有兩項為多余選項。

Training for a marathon requires careful Pparation and steady, gradual increases in the length of the runs. 36 , buy the best-fitting running shoes you can find. No one can say which brand will work best for you or feel best on your feet, so you have to rely on your experience and on the feel of each pair as you shop. When you have found shoes that seem right, walk in them for a few days to double-check the fit. 37 . As always, you should stretch(伸展) at least ten minutes before each run to Pvent injuries.

During the first week, do not think about distance, but run five minutes longer each day. 38 , it is wise to take a day off to rest. But during the next week, set a goal of at least a mile and a half per run. 39 . After two weeks, start timing yourself. 40 . Depending on the kind of race you plan to enter, you can set up a timetable for the remaining weeks before the race.

A. After six days

B. For a good marathon runner

C. Before you begin your training

D. With each day, increase the distance by a half mile

E. If they still feel good, you can begin running in them

F. Time spent for Pparation raises the quality of training

G. Now you are ready out a goal of improving distance and time

【答案】

36. C

37. E

38. A

39. D

40. G

37. E考查對上下文的理解。上文提到:穿著鞋走走路以確保合適,下文提到跑。所以這里應該說如果穿著的感覺很好,就可以跑了。故選E。

38. A考查對上下文的理解。上文提到練的第一周怎么做,下文提到第二周,所以這里應該是練一周后稍做休息,一周是6天,故選A。

39. D考查對上下文的理解。這里在討論逐漸加長跑步的距離,每天增加一定的距離才合理,故選D。

40. G考查對上下文的理解。最后是提速。在規定的距離內如何訓練自己跑得快。這樣才能參加比賽。故選G。

考點:生活類短文閱讀。

第三部分 英語知識運用(共兩節,滿分45分)

第一節 完形填空(共20小題;每小題1.5分,滿分30分)

閱讀下面短文,從短文后各題所給的四個選項(A, B, C和D)中,選出可以填入空白處的最佳選項,并在答題卡上將該項涂黑。

Where do you go when you want to learn something? School? A friend? A tutor? These are all 41 places of learning. But it may well be that the learning you really want 42 somewhere else instead. I had the 43

of seeing this first hand on a 44 .

My daughter plays on a recreational soccer team. They did well this season and so 45 a tournament, which normally was only for more skilled club teams. This led to some 46 experiences on Saturday as they played against teams 47 trained. Through the first two games, her 48 did not get one serious shot on goal. As a parent, I 49 seeing my daughter playing her best, 50 still defeated.

It seemed that something clicked with the 51 between Saturday and Sunday. When they 52 for their Sunday game, they were 53 different. They had begun to integrate (融合) the kinds of play and teamwork they had 54 the day before into their 55 . They played aggressively and 56 scored a goal.

It 57 me that playing against the other team was a great 58 moment for all the girls on the team. I think it is a general principle. 59 is the best teacher. The lessons they learned may not be 60 what they would have gotten in school, but are certainly more personal and meaningful, because they had to work them out on their own.

41. A. public B. traditional C. official D. special

42. A. passes B. works C. lies D. ends

43. A. dream B. idea C. habit D. chance

44. A. trip B. holiday C. weekend D. square

45. A. won B. entered C. organized D. watched

46. A. painful B. strange C. common D. practical

47. A. less B. poorly C. newly D. better

48. A. fans B. tutors C. class D. team

49. A. imagined B. hated C. avoided D. missed

50. A. if B. or C. but D. as

51. A. girls B. parents C. coaches D. viewers

52. A. dressed B. showed up C. made up D. planned

53. A. slightly B. hardly C. basically D. completely

54. A. seen B. known C. heard D. read

55. A. styles B. training C. game D. rules

56. A. even B. still C. seldom D. again

57. A. confused B. struck C. reminded D. warned

58. A. touching B. thinking C. encouraging D. learning

59. A. Experience B. Independence C. Curiosity D. Interest

60. A. harmful to B. mixed with C. different from D. applied to

【答案】

41. B

42. C

43. D

44. C

45. B

46. A

47. D

48. D

49. B

50. C

51. A

52. B

53. D

54. A

55. C

56. A

57. B

58. D

59. A

60. C

42. C考查動詞以及對語境的理解。A. passes傳遞;B. works起作用;C. lies在于; D. ends結束。本句應該分析句子結構:the learning 后是定語從句you really want,所以這里所填的是做謂語的動詞。真正想要的學習卻不在上述的這些地方,在其他的地方。故選C。

43. D考查名詞以及對語境的理解。A. dream夢想;B. idea想法;C. habit慣;D. chance機會。我有機會看到了這樣的學習。

44. C考查名詞以及對語境的理解。A. trip旅行;B. holiday假期;C. weekend周末;D. square廣場。從下文的周六的比賽會很艱苦和It seemed that something clicked with the 51 between Saturday and Sunday.可知,是周末發生的事。

45. B考查動詞以及對語境的理解。A. won贏;B. entered進入;C. organized組織;D. watched觀看。從下文可知,女兒所在的足球隊打得好所以進入了錦標賽。

46. A考查形容詞以及對語境的理解。A. painful痛苦的;B. strange奇怪的;C. common普通的;D. practical 實用的。由語境可知,對手比作者女兒的隊better trained,可以推斷這將是一場痛苦的比賽。

47. D考查副詞以及對語境的理解。A. less少于;B. poorly差的;C. newly新的;D. better更好的。根據常識可知,進入錦標賽的一般都是訓練更好的隊伍。

48. D考查名詞以及對語境的理解。A. fans粉絲;B. tutors教練;C. class班;D. team隊。根據上下文可知,是女兒所在的足球隊沒進球得分。

49. B考查動詞以及對語境的理解。A. imagined想象;B. hated不喜歡; C. avoided避免;D. missed想念,錯過。作為家長,一般都不會喜歡看自己的孩子盡力了,又要輸。

50. C考查連詞以及對語境的理解。A. if 如果;B. or或者;C. but但是;D. as因為。根據上文可知,沒進球,自己的孩子盡力了卻要輸,這是作為家長所不愿意看到的。

51. A考查名詞以及對語境的理解。A. girls女孩;B. parents家長;C. coaches教練;D. viewers觀眾。本文一直在說女兒,當然應該是說女孩子們的變化。

52. B考查動詞以及對語境的理解。A. dressed給……穿衣服;B. showed up出現;C. made up編造;D. planned計劃。從下文可知,周日和周六的表現完全不同。

53. D考查副詞以及對語境的理解。A. slightly輕微地;B. hardly幾乎不;C. basically基本地;D. completely完全地;根據后面文章可知,這些孩子們表現和之前完全不同,completely符合語境。

54. A考查動詞以及對語境的理解。A. seen看;B. known 知道;C. heard聽到;D. read讀。她們把她們所看到的球隊的打法運用到自己的比賽中。

55. C考查名詞以及對語境的理解。A. styles風格;B. training 訓練;C. game比賽;D. rules規則。她們把前一天在賽場上看到的打法和團隊精神運用到自己的賽場上。所以才和以前不同。

59. A考查名詞以及對語境的理解。A. Experience經歷;B. Independence獨立;C. Curiosity好奇;D. Interest興趣。結合全文的意思可知,經歷是最好的老師。

60. C考查動詞以及對語境的理解。A. harmful to對……有傷害;B. mixed with混合;C. different from不同;D. applied to應用于。親身體驗得到的東西和在學校里學到的可能不同,但是更有個性有意義。

考點:教育類短文閱讀。

第Ⅱ卷

第三部分 英語知識運用(共兩節,滿分45分)

第二節 (共10小題,每小題1.5分,滿分15分)

閱讀下面材料,在空白處填入適當的內容(1個單詞)或括號內單詞的正確形式。

The adobe dwellings (土坯房) 61 (build)by the Pueblo Indians of the American Southwest are admired by even 62 most modern of architects and engineers. In addition to their simple beauty, what makes the adobe dwellings admirable is their 63 (able) to “air condition” a house without 64 ( use) electric equipment. Walls made of adobe take in the heat from the sun on hot days and give out that heat 65 ( slow) during cool nights, thus warming the house. When a new day breaks, the walls have given up their heat and are now cold enough 66 (cool) the house during the hot day; 67 the same time, they warm up again for the night. This cycle 68 (go) day after day: The walls warm up during the day and cool off during the night and are thus always a timely offset(抵消) for the outside temperatures. As 69 (nature) architects, the Pueblo Indians figured out exactly 70 thick the adobe walls needed to be to make the cycle work on most days.

【答案】

61.built

62.the

63.ability

64.using

65.slowly

66.to cool

67.at

68.goes

69.natural

70.how

64.using 介詞without后接動名詞use去掉字母e再加-ing。

65.slowly 用slow的副詞形式slowly修飾動詞give out.

66.to cool 形容詞加enough后接不定式。

67.at at the same time是固定詞組。

68.goes 根據上下文,此處用一般現在時態。這種循環日復一日。

69.natural 形容詞做定語修飾名詞architects。

70.how 根據句意,應用how修飾形容詞thick,連接賓語從句。

考點:語法填空。

第四部分 寫作(共兩節, 滿分35分)

第二節 短文改錯 (共10小題;每小題1分,滿分10分)

假定英語課上老師要求同桌之間交換修改作文,請你修改你同桌寫的以下作文。文中共有10處語言錯誤,每句中最多有兩處。每處錯誤涉及一個單詞的增加、刪除或修改。

增加:在缺詞處加一個漏字符號(∧),并在其下面寫出該加的詞。

刪除:把多余的詞作斜線(\)劃掉。

修改:在錯的詞下劃一橫線,并在該詞下面寫出修改后的詞。

注意:1. 每處錯誤及其修改均僅限一詞;

2. 只允許修改10處,多者(從第11處起)不計分。

One day , little Tony went to a shopping center with his parent. It was very crowded. Tony saw a toy on a shop window. He liked it so very much that he quickly walked into the shop. After looks at the toy for some time, he turned around and found where his parents were missing. Tony was scared and begun to cry. A woman saw him drying and telling him to wait outside a shop. Five minutes later, Tony saw parents. Mom said,“How nice to see you again! Dad and I were terrible worried. ” Tony promised her that this would never happen again.

【答案】

71. parent改為parents

72. on改為in

73. very去掉

74. looks改為looking

75. where改為that 或者去掉 where

76. begun改為began

77. telling改為told

78. a改為the

79. saw后加his

80. terrible改為terribly

【解析】

試題分析:本文講述了小男孩Tony和父母上街購物,街上人多,Tony沒有告訴父母就獨自進了一家商店,結果和父母走散,后來在街上又得以相見的故事。

本篇文章來源于[中大網校http://www.wangxiao.cn] 轉載請注明出處;原文鏈接地址:http://www.wangxiao.cn/gk/99627314964.html

相關文章

最新圖文

湖南有色金屬職業技術學院

時間:2025-05-23 08:0:44

阿克蘇職業技術學院青海錄

時間:2025-05-22 07:0:28

甘肅農業大學青海錄取分數

時間:2025-05-20 08:0:25

武漢鐵路橋梁職業學院青海

時間:2025-05-20 03:0:03
亚洲不卡一区二区三区| 日韩毛片无码永久免费看| 毛片一级免费一级| 国产高清精品网站| 久久亚洲高清| 两个人hd高清在线观看| 色av成人天堂桃色av| 最新中文字幕视频| 亚洲视频一起| 成人黄色网免费| 亚洲AV无码国产精品午夜字幕| 久久国产一二区| 九九热只有这里有精品| 中文字幕在线视频免费观看| 在线一区二区视频| 一区二区三区少妇| 午夜日韩在线| 青青在线免费视频| 9999热视频在线观看| 亚洲老板91色精品久久| 一级久久久久久久| 国产精品一色哟哟哟| 国产精欧美一区二区三区白种人| 三级成人在线| 国产欧美精品xxxx另类| 黄色无遮挡网站| 午夜精品一区二区三区国产| 久久伊人一区二区| 深夜影院在线观看| 粗暴蹂躏中文一区二区三区| 国产熟女一区二区丰满| 中文av一区二区| 欧美日韩综合在线观看| 国产精品中文字幕日韩精品 | 人人视频精品| 天堂av资源网| 91在线云播放| 久久久久久久久久久久久女过产乱| 久久亚洲电影| 亚洲欧美国产日韩综合| 精品美女久久久| 人人妻人人澡人人爽欧美一区| 美女视频一区| 北条麻妃在线视频观看| 亚洲日本视频在线| 久久精品国产秦先生| 精产国品一区二区三区| 久久久噜噜噜| 国产一级二级三级| 国产精品三级电影| 亚洲国产精品久久久久久久| 亚洲超碰精品一区二区| 亚洲无码精品在线播放| 91官网在线免费观看| 国产三级自拍| 欧美久久久久免费| 色先锋最新资源| 欧美国产日韩中文字幕在线| 国产在线看片| 337p亚洲精品色噜噜狠狠p| 国产精品久久久久久久久久10秀 | 91手机在线视频| h视频久久久| 成人做爰www看视频软件| 国产成人啪午夜精品网站男同| 国产精品久久久久久无人区| 日韩精品一区二区三区三区免费| 四色成人av永久网址| 久久99精品久久久久久三级| 色天下一区二区三区| 国产馆在线观看| 欧美日韩美女在线观看| 精品国产一区二区三区久久久狼牙 | 免费看污污网站| 国产成人在线看| 久久性生活视频| 26uuu另类亚洲欧美日本一| 色女人在线视频| 污版视频在线观看| 亚洲国产岛国毛片在线| 天天干 夜夜操| 鲁片一区二区三区| 精品国产乱子伦一区二区| 欧美成人精品欧美一| 欧美日韩1234| а√资源新版在线天堂| 欧美激情精品久久久久久小说| 久久狠狠亚洲综合| 欧美性猛交xxxxbbb| 成人高h视频在线| 国产精品啊啊啊| 天天干天天舔天天射| 26uuu国产精品视频| 日韩精品一区二区三区免费观影| 日韩网红少妇无码视频香港| 欧美一区二区视频在线观看2022| 日韩伦理在线| 欧美人与禽zozzo禽性配| 国产亚洲精品日韩| 视频福利一区| 一级特黄色大片| 国产精品一区二区性色av| 欧美精选在线| jiuse.com91视频| 图片区小说区区亚洲五月| 久久青草国产手机看片福利盒子| 毛片在线网址播放| 国产主播在线看| 日韩欧美999| 黄色成人在线视频| 日本黄区免费视频观看| 大胆欧美人体视频| 日韩电影免费在线看| caoporen人人| 亚洲精品第三页| 亚洲一二三在线| 亚洲永久视频| 欧美超强性xxxxx| 国产成年人在线观看| 亚洲综合一区在线| 国产精品久久久久av电视剧| 午夜精品久久久久久久蜜桃| 亚洲综合资源| av在线免费在线观看| 青青草成人网| 韩国理伦片久久电影网| 黄色国产在线观看| 韩剧1988在线观看免费完整版| 久久99久久精品| 一色桃子av在线| 久久久久99精品| 免费亚洲一区二区| 色噜噜偷拍精品综合在线| 激情婷婷综合| 国产一二区视频| 国产喷水在线观看| 91欧美激情另类亚洲| 国产成人自拍网| 天堂电影一区| 国产精品国产av| 男女激情无遮挡| 亚洲午夜未删减在线观看| 三级不卡在线观看| igao视频网在线视频| 国产亚洲精品久久久久久豆腐| 国产欧美一区二区三区久久| 亚洲美女在线一区| 欧美美女在线观看| 国产美女视频黄a视频免费| 日本道在线观看| 四虎一区二区| 日韩精品极品在线观看播放免费视频| 爽好久久久欧美精品| 调教一区二区| 欧美做爰性欧美大fennong| 国产精品久久久免费观看| 91久色国产| 日韩精品中文字幕有码专区| 激情综合亚洲精品| 色综合桃花网| 免费尤物视频| 蜜臀99久久精品久久久久小说| 日韩一级性生活片| 国产999精品久久久| 欧美女孩性生活视频| 国产精品99久久久| 一区二区三区四区在线看| 欧美被日视频| 国产人成视频在线观看| 国产精品久久9| 欧美色图12p| 极品尤物av久久免费看| 国模精品一区| 青春草免费在线视频| 曰皮视频在线播放免费的| 三级av在线免费观看| 国产无色aaa| 国产一区二区三区高清| 国内免费精品永久在线视频| 91精品婷婷国产综合久久性色| 日韩精品每日更新| 精品一区不卡| 亚洲国产一区二区三区网站| 波多野结衣在线网站| av天天av| 福利视频导航大全| 欧美成人亚洲高清在线观看| 伊人影院中文字幕| 黄色国产在线观看| 日韩精品xxxx| 久久这里只有精品23| 丁香婷婷综合激情五月色| 久久av偷拍| 蜜桃在线一区| 久久www人成免费看片中文| 国产成人天天5g影院在线观看 | 岛国一区二区三区高清视频| 国产精品自在线| 日本aⅴ大伊香蕉精品视频| 2019中文在线观看|